Previous
Next

Welkom!

Je wil een team building activiteit organiseren voor de marketing afdeling, de lancering van uw nieuwe ster product voor uw belangrijkste klanten in goede banen leiden, een aandeelhoudersvergadering beleggen om die overname aan te kondigen… Next Event koppelt creativiteit aan ervaring om van elk project een fantastische ervaring te maken.

Services

Listening, Creating, Organizing

Of het nu om een kleine meeting dan wel een groot(s) mega-gebeuren gaat, wij creëren evenementen naar ieders smaak en voor elke gelegenheid. Next Event gaat op zoek naar een verrassend concept en werkt dit uit tot het kleinste detail. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, alleen genieten van ons vakmanschap.

What we do

Eerst willen we van jou horen wat je met je event wilt bereiken. Eens dat helder is, steken we onze creatieve koppen bij elkaar om een uniek concept uit te denken dat precies bij je past. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we advies bij de vleet. Zodra we het eens zijn over de grote lijnen, maken we een kostenraming op. Beslis je om met ons in zee te gaan? Dan begint de uitwerking. En dat doen we bij Next Event zonder geheimen. In onze open structuur houden we je continu op de hoogte en heb je volledige controle over je budget.

What we do better

Wij vinden een goed en langdurig contact met onze klanten uitermate belangrijk. We werken niet alleen eenmalige projecten van A tot Z uit, maar gaan ieder jaar opnieuw aan de slag voor klanten die ons al 20 jaar hun evenementen toevertrouwen. Voor de ene klant betekent dit een jaar lang voorbereiding aan een grote buitenlandse conferentie. Voor de andere klant fungeren we als een verlengde van de marketingafdeling en realiseren we zowel grote als kleine evenementen. Deze langdurige projecten typeren Next Event. Met wederzijds vertrouwen is samenwerken des te gemakkelijk.

Wenst u een offerte? Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Let’s talk

Contact

Vragen? Suggesties? Meer informatie over een evenement?

U kan ons direct contacteren of het formulier hieronder invullen

Scroll naar top

Privacy beleid

​Uw persoonsgegevens worden door Next Event verwerkt en worden enkel voor intern gebruik verzameld. Wij zullen in geen geval uw persoonlijke informatie aan derden geven zonder uw toestemming. U kan deze gegevens te allen tijde opvragen en bewerken door contact op te nemen met Next Event (Wolvertemsesteenweg 21 Bus 0011, 1785 Merchtem, België – info@nextevent.be).