Logo_Next Event

About Us

Verrassend creatief, uitgewerkt tot in de puntjes!

Welkom

U wil een team building activiteit organiseren voor de marketing afdeling, de lancering van uw nieuwe ster product voor uw belangrijkste klanten in goede banen leiden, een aandeelhoudersvergadering beleggen om die overname aan te kondigen… Next Event koppelt creativiteit aan ervaring om van elk project een fantastische ervaring te maken.

Over ons

Of het nu om een kleine meeting dan wel een groot(s) mega-gebeuren gaat, wij creëren evenementen naar ieders smaak en voor elke gelegenheid. Next Event gaat op zoek naar een verrassend concept en werkt dit uit tot het kleinste detail. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, alleen genieten van ons vakmanschap.

Events

De beste manier om nieuwe klanten te werven en te tonen wat je te bieden hebt. Maak het verschil, steek er met kop en schouders bovenuit! Cases »
Hoe kan je je klanten best informeren, bedanken en de banden nauwer aan halen? Wij weten precies hoe het moet. Cases »
Je personeel is de echte motor van je bedrijf. Alleen het beste is goed genoeg hen. Informeren, motiveren, team building… op onze expertise kan je bouwen. Cases »
In & Out Onze wandelingen bieden de kans voor een bezoek aan verschillende steden in een geheel andere wijze, voor uw collega’s of uw klanten. Vaarwel saaie rit ernstige of lange uitleg. Entertainment en gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten van In & Out. Lees meer »
newMaatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk. Niets geeft meer voldoening dan samen werken aan een goed doel. Next Event brengt Charity en Teambuilding samen in één project…“CHARITEAM”! Cases »
Het is nooit te vroeg om een kerstfeest te plannen! Beter te vroeg dan te laat, toch? Wilt u dit jaar eens iets anders dan het traditionele feestje op een locatie van dertien in een dozijn? Dan is Next Event uw partner! We organiseren events met een plus, allemaal in het kader van Kerstmis. Lees  meer »

Our Services

Luisteren, creëren, organiseren.

general_pic1_listening

Zo doen we het

Eerst willen we van jou horen wat je met je event wil bereiken. Onze creatieve breinen gaan nu aan de slag om een uniek concept uit te denken dat precies bij je past. Zodra we het eens zijn over de grote lijnen maken we een kostenraming op. Eens je beslist met ons in zee te gaan begint het uitwerken. Next Event werkt met een open structuur. We houden je permanent op de hoogte, zo zie je hoe je project vorm krijgt en hou je de controle over het budget.

Er is meer

Natuurlijk hebben we jaren ervaring en tonnen creativiteit maar wij gaan verder

Wil je een specifieke website voor je evenement, een registratie module met betalingsmodaliteiten, wil je de deelnemers constant op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen? Next Event heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld dat je evenement meteen een paar trapjes hoger tilt.

Ook voor de “look & feel” van je evenement hebben we onze eigen creatieve ontwerpers in huis. Een uitnodiging, folder, flyer, webpage… de juiste uitstraling is de kers op de taart.

general_pic2_package

Our Team

Verschillende persoonlijkheden, één mentaliteit … GSD (Get Stuff Done)!

t02

Elke Van Doorslaer

Jouw contact en rots in de branding. Creatieve coördinatrice.

linkedin_logo

t02

Nathalie Piot

Staat klaar voor jouw event, van A tot Z. Creatief project manager.

linkedin_logo

Our Cases

Een paar voorbeelden en wat onze klanten ervan vinden.

BrusselsRally

Het In&Out team heeft een nieuwe rally voor je klaar! Herontdek Brussel samen met jouw gasten en laat jouw zintuigen de vrije loop. BrusselsRally voert je met een roadbook in de hand doorheen onze interculturele hoofdstad. Opzwepende muziek en dans zorgen voor de juiste sfeer. Je (her-)ontdekt het genot van chocolade bij een blind proeverij. […]

Continue →

Teradata Universe 2014

Voor de 19de keer organiseert Next Event dit high-level B2B internationaal event. Het Next Event team zet momenteel de wind in de zeilen voor de Teradata Universe conferentie die doorgaat in April 2014 in Praag. Teradata is gespecialiseerd in Data Warehousing en Data Analytics en tijdens de 4-daagse conferentie brengt ze meer dan 1000 data […]

Continue →

Towers Watson

IMG_0023

ChariTeambuilding

Continue →

Huawei

388134_262637780457532_169459789_n

Huawei celebrated its ten-year presence in Europe

Continue →

Teradata Universe Conference

Teradata Universe

Teradata Universe International Conference.

Continue →

3M Sinterklaas Feest

3Msint-3

Staff event

Continue →

SMA Summit

SMA Summit 2012

Benelux SMA Technology Midsummit

Continue →

Package Events

In & Out wandelingen bieden de kans voor een bezoek aan verschillende steden in een geheel andere wijze, voor uw collega’s of uw klanten. Vaarwel saaie rit ernstige of lange uitleg. Entertainment en gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten van In & Out. Voordelen voor de klant Bestaande leuke concepten voor medewerkers en/of klanten Vaste timing […]

Continue →

Dell on the beach

dell-staffevent-02

Teambuilding event

Continue →

Fresenius

Fresenius2

Samensmelting en naamsverandering

Continue →

Contact Us

Vragen? Suggesties? Meer info in verband met Uw event?

Laat het ons weten!


CAPTCHA

Please wait...

Contact details

Next Event bvba
Wolvertemsesteenweg 21 Bus 0011
1785 Merchtem, België

social-fcb social-linkedin